top of page

🚘 TableAir Parking: reserveer online je parkeerplek

Om de (gedeeltelijke) terugkeer naar kantoor zo relaxed en kostenefficiënt mogelijk te laten verlopen introduceert TableAir een extra module voor parkeerbeheer. Met TableAir Parking kunnen medewerkers, naast hun werkplek en vergaderruimte, nu ook van tevoren een parkeerplaats reserveren.


Snel en eenvoudig klaar voor het ‘nieuwe werken’

Na anderhalf jaar thuis te hebben gewerkt kunnen veel mensen niet wachten om weer een paar dagen per week naar kantoor te gaan. Gelukkig maakt TableAir het mogelijk om

snel en eenvoudig je eigen werkplek-reserveringssysteem live te hebben staan, en lossen we vanaf vandaag ook meteen een ander probleem op: het parkeren van auto’s.


Voorkom parkeerfrustratie

Doordat het lastig in te schatten is hoeveel medewerkers per dag op kantoor zullen zijn, is het ook onduidelijk of er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zullen zijn. Het verzoek vanuit de overheid om zo min mogelijk met het openbaar vervoer te reizen geldt immers nog steeds. Het risico bestaat dan ook dat medewerkers of gasten naar kantoor komen, maar er geen parkeerplek te vinden is. Om dergelijke frustraties te voorkomen helpt TableAir om het parkeren van werknemers en gasten bij kantoor op een zo slim en kostenefficiënt mogelijke manier te beheren.


Bezettingsstatus: via desktop of de bijbehorende app zien alle medewerkers de bezetting van de kantoorparkeerplaats en reserveren ze snel en gemakkelijk een parkeerplaats. En kunnen ze hun gereserveerde parkeerplaats sneller en gemakkelijker terugvinden.


Slim parkeerbeheer: met TableAir kunnen facilitymanagers heel eenvoudig de parkeerplaatsen beheren. Zo kunnen de parkeerplaatsen onder andere in verschillende zones worden gegroepeerd voor bijvoorbeeld gasten of het topmanagement.


Toegewezen ruimte delen: sommige parkeerplaatsen kunnen bijvoorbeeld exclusief worden gereserveerd voor het topmanagement, maar werkt iemand uit het management op maandag thuis of is iemand op vakantie? Dan kan de parkeerplek eenvoudig worden gebruikt door andere medewerkers.


Kostenbesparing: het reserveringssysteem maakt direct inzichtelijk hoe er door collega’s gebruik wordt gemaakt van de parkeerfaciliteiten. Blijkt dat door het ‘nieuwe werken’ beduidend minder gebruik wordt gemaakt van de parkeerplekken? Dan kan het management op basis van de data uit het TableAir-systeem parkeerplaatsen afstoten en zo de huurkosten verlagen of door de parkeerplaatsen aan andere bedrijven te verhuren juist de inkomsten verhogen.


Gasten: met het reserveringssysteem van TableAir hoef je niet meer standaard parkeerplaatsen voor gasten vrij te houden. Bij het inplannen van een afspraak kunnen medewerkers direct ook een parkeerplaats voor hun gast reserveren.Tijds- en plaatsonafhankelijk werken én parkeren zonder financiële risico’s

Benieuwd hoe ook jij zonder grote investeringen in tijd en geld jouw kantoor en parkeerplaats of parkeergarage straks geleidelijk kunt openen? Neem dan nu contact met ons op en vraag een gratis demo aan. In dertig minuten laten we je online zien hoe je, zonder aanpassingen te hoeven doen aan de fysieke kantooromgeving, in no time je eigen parkeerplek-reserveringssysteem live hebt staan.

157 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page