shutterstock_717032236.jpg

TableAir - workspace technology that inspires

analyseren

Belangrijk inzicht in het gebruik
en investeringen

Analyse & Rapportage

Het innovatieve flexwerkplek-reserveringssysteem van TableAir maakt het mogelijk uitgebreide analyses en rapportages te maken die een onontbeerlijk inzicht bieden in het gebruik van de beschikbare kantoorruimte en andere huisvestingsinvesteringen. Zo is het mogelijk om met behulp van ‘heatmaps’ inzicht te krijgen in de bezettingsgraad van de werkplekken en vergaderruimtes. Verder geven de rapportages meer inzicht in de levensduur van de werkplekken. Wordt een bepaalde werkplek vaak gebruikt? Dan is deze eerder aan vervanging toe dan minder vaak gebruikte plekken.

Slide1-SD_Tekengebied 1.png

Populaire aanvullende opties

Werkplekken.png

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren en dat op een veilige afstand van je collega’s.

Lees verder
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.
 

Meer lezen
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel en gemakkelijk kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. 

 

Meer lezen
cleaning_office.png

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar van COVID-19 tot een minimum wordt beperkt.

Lees verder
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 

Meer lezen
standing behind desk.png

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.
 

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*