top of page

TableAir - workspace technology that inspires

EXTRA FEATURES

Efficiënt werkplekbeheer

Om nog meer inzicht en flexibiliteit te creëren, kunnen aan iedere software-feature de TableAir-QR-module en/of sensoren worden toegevoegd.

 

Met de TableAir-QR-module kun snel en eenvoudig je eigen werkplek-reserveringssysteem live hebben staan, inclusief een handige incheckmodule. Op deze manier is altijd realtime de bezetting zichtbaar.

De sensoren gaan weer een stap verder en bieden onder andere de mogelijkheid om (werk)plekken en vergaderruimtes bij een 'no-show' automatisch vrij te geven, tonen ze de beschikbaarheid van een (werk)plek met behulp van een led-lampje, kunnen ze een zit-stabureau bedienen en registreren ze data waarmee belangrijke analyses gemaakt kunnen worden. In het ontwerp, de ontwikkeling en productie van alle TableAir-sensoren zijn drie kernprincipes gehanteerd:

Security

Met het groeiende aantal draadloze apparaten in een kantoor groeit ook de kans op digitale aanvallen van buitenaf. Onze sensoren garanderen een beveiligde netwerkarchitectuur en kunnen probleemloos worden geïntegreerd in de IT-omgeving. Met SSL Encryptie en WPA2/WPA-enterprise Wifi-authenticatie bieden onze sensoren een van de hoogste beveiligingsstandaarden binnen het smart-officesegment.

Ecologische footprint minimaliseren

Wij zijn er trots op dat onze soft- en hardware bedrijven helpen om hun ecologische footprint tot een minimum te beperken. In plaats van op batterijen werkende sensoren maken wij zoveel mogelijk gebruik van stroomvoorzieningen die beschikbaar zijn in het kantoor of van Power over Ethernet-oplossingen (PoE). Ook kunnen al onze sensoren worden aangesloten op reeds bestaande netwerken, zodat extra infrastructuur niet nodig is.
 

Onderhoud en schaalbaarheid

De sensoren die wij aanbieden zijn speciaal voor de TableAir-omgeving en door onszelf in het innovatielab in Litouwen ontworpen en ze sluiten dan ook naadloos aan op ons platform. Mocht er toch iets niet werken, dan is duidelijk waar het probleem ligt en wie het moet oplossen: wij! Geen van-het-kastje-naar-de-muurverhaal dus. Onze sensoren zijn op afstand te bedienen en eenvoudig te vervangen indien noodzakelijk. Firmware-updates worden over het draadloze netwerk gedaan. Omdat wij zoveel mogelijk gebruikmaken van bestaande stroomvoorzieningen hoeven ook de batterijen niet periodiek vervangen te worden.

Extra Features

7.jpg

Office sensor

De smart sensor maakt het mogelijk om vóóraf een werkplek of vergaderruimte te reserveren. Ook maakt de sensor het mogelijk dat een werkplek automatisch wordt gereserveerd wanneer een persoon aan de werkplek plaatsneemt.
 

Lees verder
IMG_6303.jpg

Room sensor en display

De vergaderruimtesensoren en de speciale Digital Signage 10" display zijn de ideale oplossingen voor (vergader)ruimtes. Zo zie je direct de beschikbaarheid en boekingsgegevens.

Meer lezen
Copy-of-IMG_3424-scaled_edited.png

Traffic Light Circle
en kaartlezer

De Traffic Light Circle-sensor laat zien of de (werk)plek vrij of bezet is en werkt tevens als  NFC- en RFID-kaartlezer. Deze kan aan alle werkpleksensoren gekoppeld worden en is vooral handig indien er gebruik wordt gemaakt van privacyschermen.

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page