PD group Gemeentehuis Amstelveen00036.jp

TableAir - workspace technology that inspires

Vergaderen

Snel een beschikbaar en gereinigde vergaderruimte vinden en reserveren.

(vergader)Ruimtes RESERVEREN

Wil je, naast het reserveren van werkplekken, ook de optie bieden om (vergader)ruimtes te reserveren? Dan voeg je de feature ‘vergaderen’ toe aan het TableAir-cloudplatform-basispakket.

Ook voor deze optie zijn geen aanpassingen nodig aan de fysieke kantooromgeving. Wil je onverwachts een vergadering inplannen? Dat kan door ter plaatse een reservering aan te maken in het speciale displayscherm. Mocht de ruimte bezet zijn, dan zie je met één druk op de knop welke ruimte wel beschikbaar is.

PD group Gemeentehuis Amstelveen00039.jp

Smart Displays en Smart Room Sensor

Een andere extra optie is om vergaderruimtes te voorzien van de Smart Meeting Room Sensor. Deze speciale sensor registreert of een ruimte wordt gebruikt. Is de vergaderruimte wel gereserveerd, maar komt er niemand opdagen? Dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd automatisch vrijgegeven in het reserveringssysteem. Ook maakt de sensor het mogelijk dat een vergaderruimte automatisch wordt geboekt wanneer iemand de ruimte binnenloopt. Deze automatische boekingen worden tevens meegenomen in de rapportagemogelijkheden zodat een werkelijke bezetting van de vergaderruimtes inzichtelijk wordt gemaakt.
 

Populaire aanvullende opties

IMG_6303.jpg

Smart Room display

Krijg ter plekke informatie over de vergaderruimte door het aansluiten van een display. Onverwacht een vergadering plannen? Dat kan door eenvoudig ter plaatse een reservering aan te maken.

Lees verder
IMG_6257.jpg

Smart Room Sensor

Wordt een vergaderruimte gereserveerd, maar niet gebruikt? Dan wordt de ruimte automatisch na enige tijd vrijgegeven. 

Meer lezen
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

Meer lezen
Werkplekken.png

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau te vinden en te reserveren.
 

Lees verder
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.
 

Meer lezen
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel, gemakkelijk en veilig kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. 


 

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*