top of page
MeetingRoom_Landscape_edited.jpg

VERGADEREN

(vergader)Ruimtes RESERVEREN

Wil je, naast het reserveren van werkplekken, ook de optie bieden om (vergader)ruimtes te reserveren? Dan voeg je de feature ‘vergaderen’ toe aan het TableAir-cloudplatform-basispakket.

Ook voor deze optie zijn geen aanpassingen nodig aan de fysieke kantooromgeving. Wil je onverwachts een vergadering inplannen? Dat kan door ter plaatse een reservering aan te maken in het speciale displayscherm. Mocht de ruimte bezet zijn, dan zie je met één druk op de knop welke ruimte wel beschikbaar is.

MeetingRoom_iPadMini_holding.jpg

Smart Displays en Smart Room Sensor

Een andere extra optie is om vergaderruimtes te voorzien van de Smart Meeting Room Sensor. Deze speciale sensor registreert of een ruimte wordt gebruikt. Is de vergaderruimte wel gereserveerd, maar komt er niemand opdagen? Dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd automatisch vrijgegeven in het reserveringssysteem. Ook maakt de sensor het mogelijk dat een vergaderruimte automatisch wordt geboekt wanneer iemand de ruimte binnenloopt. Deze automatische boekingen worden tevens meegenomen in de rapportagemogelijkheden zodat een werkelijke bezetting van de vergaderruimtes inzichtelijk wordt gemaakt.
 

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page