PD group Gemeentehuis Amstelveen00036.jp

TableAir - workspace technology that inspires

Vergaderen

Snel een beschikbaar en gereinigde vergaderruimte vinden en reserveren op een veilige afstand van je collega’s

(vergader)Ruimtes RESERVEREN

Wil je, naast het reserveren van werkplekken, ook de optie bieden om (vergader)ruimtes te reserveren? Dan voeg je de feature ‘vergaderen’ toe aan het TableAir-cloudplatform-basispakket.

Ook voor deze optie zijn geen aanpassingen nodig aan de fysieke kantooromgeving. Wil je onverwachts een vergadering inplannen? Dat kan door ter plaatse een reservering aan te maken in het speciale displayscherm. Mocht de ruimte bezet zijn, dan zie je met één druk op de knop welke ruimte wel beschikbaar is.

Smart Displays en Smart Room Sensor

Een andere extra optie is om vergaderruimtes te voorzien van de Smart Meeting Room Sensor. Deze speciale sensor registreert of een ruimte wordt gebruikt. Is de vergaderruimte wel gereserveerd, maar komt er niemand opdagen? Dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd automatisch vrijgegeven in het reserveringssysteem. Ook maakt de sensor het mogelijk dat een vergaderruimte automatisch wordt geboekt wanneer iemand de ruimte binnenloopt. Deze automatische boekingen worden tevens meegenomen in de rapportagemogelijkheden zodat een werkelijke bezetting van de vergaderruimtes inzichtelijk wordt gemaakt.
 

Populaire aanvullende opties

Smart Room display

Krijg ter plekke informatie over de vergaderruimte door het aansluiten van een display. Onverwacht een vergadering plannen? Dat kan door eenvoudig ter plaatse een reservering aan te maken.

Smart Room Sensor

Wordt een vergaderruimte gereserveerd, maar niet gebruikt? Dan wordt de ruimte automatisch na enige tijd vrijgegeven. 

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau te vinden en te reserveren en dat op een veilige afstand van je collega’s.

Kiosk

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.
 

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel, gemakkelijk en veilig kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. 


 

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

© 2020 TableAir Benelux