top of page
Desk-MacBook-Pro-Scene-Set-vol2_V2_edited.jpg

werkplek reserveren

werkplekreserveringssysteem

Het werkplek-reserveringssysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden. En dat zonder aanpassingen te hoeven doen aan de fysieke kantooromgeving.

 

Werkplek reserveren


Met TableAir kun je binnen vijf dagen je eigen werkplek-reserveringssysteem live hebben staan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de plattegrond van de werkomgeving aanleveren. Wij zorgen ervoor dat deze plattegrond, prachtig vormgegeven, aan het platform wordt toegevoegd. Vanaf dat moment kunnen beschikbare werkplekken via de website, mobiele app of kiosk-optie eenvoudig worden gereserveerd.

QR-incheckmodule

En met de handige TableAir-QR-module kun je meteen ook snel, eenvoudig en goedkoop een incheckmodule aan het systeem toevoegen waardoor de bezetting altijd realtime zichtbaar is.

Werkplekreservering

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: onze reserveringssoftware kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo integratie software
Outlook integratie software
Google_logo integratie software
CalDAV_logo integratie software

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page