Rocksb1.jpg

TableAir - workspace technology that inspires

(werk)plek

Snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte vinden en reserveren op een veilige afstand van je collega’s

WERKPLEK RESERVEREN

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren op een veilige afstand van je collega’s. En dat zonder aanpassingen te hoeven doen aan de fysieke kantooromgeving.

 

Met TableAir kun je binnen vijf dagen je eigen flexwerkplek-reserveringssysteem live hebben staan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de plattegrond van de werkomgeving aanleveren. Wij zorgen ervoor dat deze plattegrond, prachtig vormgegeven, aan het platform wordt toegevoegd. Vanaf dat moment kunnen beschikbare werkplekken via de website, mobiele app of kiosk-optie eenvoudig worden gereserveerd.

Populaire aanvullende opties

Vergaderen

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigde (vergader)ruimte te vinden en te reserveren en dat op een veilige afstand van je collega’s.

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar van COVID-19 tot een minimum wordt beperkt.

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel, gemakkelijk en veilig kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. 
 

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*