Rocksb1.jpg

TableAir - workspace technology that inspires

(werk)plek

Snel een beschikbare werkplek of vergaderruimte vinden en reserveren

werkplek-reserveringssysteem

Het werkplek-reserveringssysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden. En dat zonder aanpassingen te hoeven doen aan de fysieke kantooromgeving.

 

Werkplek-reserveren


Met TableAir kun je binnen vijf dagen je eigen werkplek-reserveringssysteem live hebben staan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de plattegrond van de werkomgeving aanleveren. Wij zorgen ervoor dat deze plattegrond, prachtig vormgegeven, aan het platform wordt toegevoegd. Vanaf dat moment kunnen beschikbare werkplekken via de website, mobiele app of kiosk-optie eenvoudig worden gereserveerd.

QR-incheckmodule

En met de handige TableAir-QR-module kun je meteen ook snel, eenvoudig en goedkoop een incheckmodule aan het systeem toevoegen waardoor de bezetting altijd realtime zichtbaar is.

werkplekken2.png

Populaire aanvullende opties

PD group Gemeentehuis Amstelveen00039.jp

Vergaderen

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigde (vergader)ruimte te vinden en te reserveren.

 

Lees verder
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen de werkplek reserveringsapp maakt het voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

Meer lezen
standing behind desk.png

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.

Meer lezen
cleaning_office.png

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar tot een minimum wordt beperkt.

Lees verder
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je zowel een werkplek reserveren via de app, als ook op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 

Meer lezen
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel, gemakkelijk en veilig kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature in onze reserveringssysteem software uitkomst. 

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: onze reserveringssoftware kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*