Reception-area.jpg

TableAir - workspace technology that inspires

Bezoekers

Snel en gemakkelijk registreren

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel en gemakkelijk kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. Voorafgaand aan hun bezoek ontvangen je gasten automatisch een e-mail met vergaderdetails en pincode. Bij aankomst hoeven zij enkel de pincode op het guest screen bij de entree in te voeren en waarborgen hierdoor automatisch 1,5 meter tot uw receptiemedewerker. Na registratie ontvangt de gastheer/gastvrouw automatisch het bericht dat het bezoek gearriveerd is.

tableair_guestscreen_render.png

Populaire aanvullende opties

Werkplekken.png

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren.
 

Lees verder
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 
 

Meer lezen
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.
 

Meer lezen
cleaning_office.png

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar van COVID-19 tot een minimum wordt beperkt.

Lees verder
shutterstock_717032236.jpg

Analyses en rapportages

De uitgebreide analyses en rapportages van TableAir geven belangrijk inzicht in het gebruik en in alle investeringen. Data waarop toekomstige beslissingen en investeringen gebaseerd kunnen worden.
 

Meer lezen
standing behind desk.png

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.
 

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*