remote-working-background2.jpg

TableAir - workspace technology that inspires

thuiswerken

 Altijd inzichtelijk wie er thuis werkt

Thuiswerken

Waar voorheen veel bedrijven aangaven dat thuiswerken voor hen geen optie was, kijken ze daar nu door COVID-19 heel anders tegen aan. COVID-19 heeft ons laten zien hoe flexibel we zijn en hoe snel we kunnen wennen aan nieuwe omstandigheden. Veel dingen die nooit konden, blijken toch wel te kunnen. We gaan een nieuwe fase in. Het ‘nieuwe’ normaal, waarin een combinatie van thuis en op kantoor werken heel vanzelfsprekend is.

 

Met de aparte thuiswerkomgeving-feature binnen het TableAir-platform is het voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuiswerkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

RemoteHuisje.png

Populaire aanvullende opties

Werkplekken.png

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren.

Lees verder
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel, gemakkelijk en veilig kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst.
 

Meer lezen
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 
 

Meer lezen
cleaning_office.png

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar van COVID-19 tot een minimum wordt beperkt.

Lees verder
shutterstock_717032236.jpg

Analyses en rapportages

De uitgebreide analyses en rapportages van TableAir geven belangrijk inzicht in het gebruik en in alle investeringen. Data waarop toekomstige beslissingen en investeringen gebaseerd kunnen worden.
 

Meer lezen
standing behind desk.png

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.
 

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*