top of page
Check-In.gif

TableAir - workspace technology that inspires

nice to meet you

Over TableAir Benelux

Wat doet een groep Nederlandse interieurdesigners die een innovatief flexwerkplek-reserveringssysteem ontdekken? Heel simpel: die zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk het exclusieve importrecht voor de Benelux binnenhalen. En zo geschiedde in 2017.

 

Met TableAir Benelux helpen we sindsdien tientallen bedrijven en overheidsinstanties in Nederland, België en Luxemburg hun werkomgeving klaar te maken voor de toekomst. Met ons flexibele, gebruikersvriendelijke en veilige softwareprogramma hoeven deze bedrijven nu nooit meer op zoek naar een vrije werkplek, vergaderruimte of collega

 

Met veel trots kunnen we melden dat TableAir sinds 2020 ook ISO 27001-gecertificeerd is. ISO 27001 is de bekendste, en tevens wereldwijd erkende, norm voor informatiebeveiliging en algemene bedrijfsrisico’s. Zo specificeert ISO 27001 strenge eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS).

 

Benieuwd naar de voordelen van ons flexwerkplek-reserveringssysteem voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een gratis demo aan.

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page