top of page

TableAir behaalt ISO 27001-certificaat

Met veel trots kunnen we melden dat TableAir vanaf nu ISO 27001 gecertificeerd is. ISO 27001 is de bekendste, en tevens wereldwijd erkende, norm voor informatiebeveiliging en algemene bedrijfsrisico’s. Zo specificeert ISO 27001 strenge eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS).

Strikte beoordelingscriteria

Niet alleen moet er worden voldaan aan strenge eisen voor de IT-infrastructuur, voor het behalen van de certificering wordt ook de complete bedrijfsvoering, inclusief de mensen, processen en technologie, onderzocht om zo te verzekeren dat de risicobeheerprocessen en informatiebeveiliging van de hoogste standaard zijn. Tijdens de audit door het onafhankelijke bedrijf G-Certi Baltic moest TableAir dan ook voldoen aan strikte beoordelingscriteria en aantonen dat het een systematische en voortdurende aanpak heeft om de informatiebeveiligingsrisico's te verminderen die de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfs- en klantgegevens beïnvloeden.

Informatiebeveiliging conform de hoogste wereldwijde standaarden


Ronald de Ligt, eigenaar TableAir Benelux: “Vanzelfsprekend zijn we trots dat we dit certificaat hebben behaald. Dagelijks werken wij met privacygevoelige informatie van onze klanten en hun medewerkers. Zij mogen van ons verwachten dat we discreet omgaan met hun gegevens en deze op een goede wijze verwerken en opslaan in ons systeem. Dankzij het ISO/IEC 27001-certificaat wordt ook officieel aangetoond dat de beveiliging van informatie bij TableAir altijd, nu en in de toekomst, veilig en van het hoogste niveau is.”

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page