top of page
QR-code_TableAir1.png

QR-module

Om bedrijven en gemeenten te helpen medewerkers op een snelle, verantwoorde en zo goedkoop mogelijke manier te laten terugkeren naar kantoor, introduceren wij de TableAir-QR-incheckmodule. Zonder aanpassingen te hoeven doen aan de fysieke kantooromgeving, kun je met de TableAir-QR-module snel en eenvoudig je eigen werkplek-reserveringssysteem live hebben staan, inclusief een handige incheckmodule. 

Op deze manier is altijd realtime de bezetting zichtbaar. Het enige wat je als werkgever hoeft te doen is:

 

1. Inventariseer


Welke bureaus zijn beschikbaar? Hoeveel medewerkers werken er binnen het bedrijf en hoeveel mogen er naar kantoor komen? Lever deze data aan bij TableAir en wij zorgen ervoor dat dit wordt omgezet in een prachtig vormgegeven digitale plattegrond.

 

2. Download de TableAir-QR-app

 

Al binnen vijf dagen staat het werkplek-reserveringssysteem live. Vanaf dat moment kunnen medewerkers een werkplek (thuis, onderweg of op kantoor) reserveren via desktop of de bijbehorende app. In de veilige cloudomgeving kun je als werkgever ook gemakkelijk werkplekken, algemene ruimtes en vergaderlocaties toevoegen. Hierna kun je meteen gebruikers uitnodigen.

 

3. Print de QR-codes


Per (werk)plek krijg je een unieke QR-code. Print ze uit, plak ze op de werkplekken en stuur de persoonsgebonden QR-code naar de medewerkers thuis. Wil je ze liever als sticker ontvangen? Geen probleem!

 

4. Check in en uit

Met de TableAir-app kunnen medewerkers eenvoudig via de QR-code inchecken op hun werkplek, of dat nu thuis, onderweg of op kantoor is. Aan het einde van de dag checken ze weer uit. De mogelijkheid om in en uit te checken geeft medewerkers de ruimte om met behulp van deze ‘online en offline statusindicator’ duidelijke grenzen te stellen tussen werk en privé.

5. Realtime inzicht


De app geeft in één oogopslag weer welke werkplekken vrij of gereserveerd zijn. Verder geeft hij een helder overzicht van de bezettingsgraad van de werkplekken en vergaderruimtes en kan worden afgelezen wanneer reiniging gewenst is.

QR-code_TableAir2.png
QR-code_TableAir.png

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page