top of page

Organisatieadviesbureau TwynstraGudde kiest voor werkplek-reserveringssysteem van TableAir Benelux

TwynstraGudde, een van Nederlands grootste organisatieadviesbureaus voor de overheid en het bedrijfsleven, heeft gekozen voor het werkplek-reserveringssysteem van TableAir Benelux. Met het installeren van de veilige cloudomgeving, de bijhorende app, de handige QR-incheckmodule voor 170 werknemers en no-showsensoren voor meerdere vergaderruimtes wil TwynstraGudde een hybride werkomgeving creëren waarin haar adviseurs samen nog prettiger en efficiënter kunnen werken.


Efficiëntere indeling en slimme technologische oplossingen


Aan de contractondertekening ging een pilot van enkele maanden vooraf. Gedurende deze periode heeft TwynstraGudde al de voordelen van het werkplek-reserveringssysteem ervaren in de kantoren die op dat moment open waren. Nu het thuiswerkadvies wordt versoepeld, was dat voor het organisatieadviesbureau een mooie aanleiding om de samenwerking met TableAir Benelux verder uit te breiden naar de andere kantoren. Per 1 maart 2022:


  • Hoeft niemand meer op zoek te gaan naar een vrije werkplek of vergaderruimte of een collega. Alle medewerkers kunnen ’s ochtends in hun bed, bij het ontbijt of tijdens het hardlopen bepalen waar ze die dag gaan werken. Via de cloudomgeving en de bijbehorende app reserveren ze heel eenvoudig een beschikbare (werk)plek of vergaderruimte, geven ze aan of ze die dag op kantoor of vanuit huis werken en zien ze waar hun collega’s zich bevinden.

  • Is het met behulp van de TableAir-QR-module, naast het vóóraf reserveren van een werkplek of vergaderruimte, mogelijk om een werkplek automatisch te reserveren wanneer iemand daaraan plaatsneemt. Op deze manier is altijd realtime de bezetting zichtbaar.

  • Worden in de vergaderruimtes slimme bewegingsdetectiesensoren geplaatst. Deze maken het mogelijk om de ruimte vóóraf te reserveren middels pc, app, de kioskfunctie of meetingroomdisplay. Wordt de ruimte automatisch gereserveerd wanneer iemand in de vergaderruimte plaatsneemt en wordt de ruimte gereserveerd, maar niet gebruikt? Dan wordt deze automatisch na enige tijd vrijgegeven.


Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

TwynstraGudde staat in de markt bekend als een van de beste organisatieadviesbureaus die overheden en het bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd adviseren. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. In die rol waren zij al enkele keren met TableAir in aanraking gekomen. Enthousiast over wat ze hadden gezien, kwamen ze al snel tot het besluit om ook in hun eigen organisatie hetzelfde handige werkplek-reserveringssysteem te integreren.


Ruud Zoutenbier, ICT Coördinator bij TwynstraGudde: “Het reserveringssysteem van TableAir bevat alle elementen die passen bij het ‘nieuwe normaal’. Een hybride werkomgeving waarin onze adviseurs de ruimte hebben om hun werkschema op een manier in te plannen die aansluit bij de tijdgeest.”

Dynamische en verrassende werkomgeving

Ronald de Ligt, oprichter van TableAir Benelux, was verheugd te horen dat de pilot uitmondde in een langdurige samenwerking: “Het spreekt voor zich dat het altijd fijn is wanneer een proefperiode zo goed is bevallen dat de samenwerking officieel wordt bekrachtigd en dit geval zelfs wordt uitgebreid. We kijken ernaar uit om samen met TwynstraGudde een dynamische en verrassende werkomgeving te realiseren die haar adviseurs uitnodigt om met elkaar te sparren én hun ruimte geeft om in alle rust te werken.”


94 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page