top of page

Kom langs bij TableAir op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2022

Op 8, 9 en 10 juni aanstaande staat TableAir Benelux op alweer de 23e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs, die ieder jaar bijna 13.000 bezoekers trekt, staat ook dit jaar weer in het teken van alles wat met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. TableAir kon dus ook dit jaar niet op de beursvloer ontbreken.


Hybride werkomgeving

Op onze prachtige stand (nummer 11.5.02 in hal 11) laten wij de bezoekers zien waarom honderden bedrijven en overheidsinstanties wereldwijd al voor ons werkplek-reserveringssysteem hebben gekozen. Behalve een productpresentatie van onze veilige cloudomgeving, de bijhorende app, handige QR-incheckmodule en no-showsensoren, zijn ook onze collega’s op de stand aanwezig. Zij vertellen de bezoekers met plezier hoe gemakkelijk het is om een hybride werkomgeving te creëren waarin collega’s nog prettiger en efficiënter kunnen werken.


Het kantoor van de toekomst

Ben je benieuwd hoe je het kantoor van de toekomst zo kunt inrichten dat niemand meer op zoek hoeft te gaan naar een vrije werkplek, vergaderruimte of collega? Een gebruikersvriendelijk systeem waarmee iedereen ’s ochtends in bed, bij het ontbijt of tijdens het hardlopen kan bepalen waar ze die dag gaan werken? Waarmee ze vervolgens via de cloudomgeving en de bijbehorende app heel eenvoudig een beschikbare (werk)plek of vergaderruimte kunnen reserveren en waarmee ze kunnen aangeven of ze die dag op kantoor of vanuit huis werken? Dan ben je van harte welkom op onze stand.


Zie het met je eigen ogen

Ook laten onze collega’s je op de stand graag de andere opties van TableAir zien waaronder de Office Sensor die een werkplek automatisch op `gereserveerd’ zet wanneer iemand er plaatsneemt, waardoor altijd realtime de bezetting zichtbaar is. Ook kun je met eigen ogen aanschouwen dat de (meeting)roomsensor een vergaderruimte automatisch reserveert wanneer iemand de ruimte binnenloopt. En hoe het kan dat een vergaderruimte die wel gereserveerd is, maar niet wordt gebruikt, automatisch na enige tijd wordt vrijgegeven. En nog zoveel meer.


Gratis toegangsticket vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Het enige dat je hoeft te doen om onze prachtige stand te bezoeken, is je gratis registreren via de website van de vakbeurs. Wil je er zeker van zijn dat onze collega’s op het tijdstip dat jou het beste uitkomt tijd voor je hebben om al je vragen te beantwoorden? Neem dan nu contact met ons op, er zijn nog verschillende plekken in onze beursagenda beschikbaar.

Hopelijk tot 8, 9 of 10 juni aanstaande!


23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page