top of page

Hybride werken is de toekomst.

Hybride werken is voor velen een gewoonte geworden. Uit een peiling van Advanced Workplace Associates bleek dat wereldwijd slechts 3% van het kantoorpersoneel vijf dagen per week terug wil naar kantoor. Dat hybride werken inmiddels een cruciale arbeidsvoorwaarde is geworden, merkten zelfs de techgiganten Tesla, Google en Apple toen zij hun werknemers dit jaar vroegen weer (volledig) terug te komen werken op kantoor. Er ontstond veel weerstand en sommige werknemers dienden zelfs ontslag in.


Van fysiek kantoor naar digital home office

In Nederland wil één op de drie Nederlandse werknemers veranderen van baan als hun werkgever hen verplicht om volledig terug naar kantoor te gaan. 85% van de werknemers geeft bovendien aan dat de baas niet bepaalt op welke dagen zij naar kantoor moeten komen, maar dat zij dat zelf willen bepalen.


Dinsdag en donderdag zijn de populairste kantoordagen


Gelukkig hebben veel werkgevers inmiddels door dat hybride werken veel meer voordelen kan bieden dan altijd maar op kantoor zitten. De coronapandemie heeft ons laten zien dat samenwerken op afstand heel goed mogelijk is. Maar hoe implementeer je een hybride werkomgeving en zorg je ervoor dat je binding houdt met je personeel? En welke tools heb je hiervoor nodig? Voor het creëren van een hybride werkomgeving biedt TableAir de oplossing. Je reserveert eenvoudig een werk-,parkeerplek of vergaderruimte. Zo wordt het met TableAir voor organisaties en haar werknemers makkelijker om de balans te vinden tussen thuiswerken en werken op kantoor.


Succesvol Hybride werken

Succesvol hybride werken valt of staat met een optimale fysieke werkomgeving thuis én op kantoor. TableAir helpt bedrijven een moderne werkplek te realiseren. Met de thuiswerkmodule is het voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuiswerkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is en hoe jij je collega het best kunt bereiken.


Wil je weten welke voordelen TableAir jouw organisatie kan bieden? Neem contact met ons op.
23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page