top of page

Flexwerkpleksoftware zonder financiële risico’s

De anderhalvemetersamenleving betekent voor veel organisaties dat zij snel en onverwacht flexwerken moeten omarmen en moeten investeren in de bijhorende techniek. Bij TableAir begrijpen we het volledig dat je als bedrijf nu niet staat te springen om te investeren. Om bedrijven een helpende hand te bieden bij het op een snelle en verantwoorde manier terugkeren naar kantoor introduceren wij vandaag dan ook ons speciale COVID-19-aanbieding.

Speciale COVID-19 -aanbieding Standaard hanteert TableAir een doorlooptijdcontract van drie jaar. In de tijd van COVID-19 zijn we tot de conclusie gekomen dat we een ‘oplossing’ willen bieden om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een veilige anderhalvemeterafstands-kantoorsituatie. Daarom hebben we ervoor gekozen om de looptijd van drie jaar terug te brengen tot zes maanden. Deze COVID-19-aanbieding is al van toepassing op onze softwaremodule zonder sensoren, wat betekent dat de kosten per maand nog maar 3 euro per werkplek bedragen! En dan is het hele systeem ook nog eens binnen vijf werkdagen up and running.

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing, zonder zware financiële verplichtingen en wil je dat op korte termijn al je medewerkers weer op kantoor werken? Neem dan snel contact met ons op en maak gebruik van deze speciale en eenmalige COVID-19-aanbieding.

71 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page