top of page

Binnen een week weer verantwoord terug naar kantoor met TableAir

De anderhalve-meter-samenleving betekent voor veel organisaties een snelle en onverwachte invoering van flexwerken. Wat veel bedrijven en overheidsinstanties misschien niet verwachten is dat flexwerken op een veilige 1,5 meter afstand al binnen vijf werkdagen gerealiseerd kan worden. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een plattegrond van de werkomgeving(en), TableAir regelt vervolgens snel (en op afstand) dat de flexwerkplek-plattegrond wordt gedigitaliseerd en alle medewerkers gemakkelijk en veilig een bureau en vergaderruimte kunnen vinden en reserveren.

Werk je al met TableAir? Zo eenvoudig kan het zijn

Werk je al met het softwareprogramma van TableAir? Dan is het inregelen van een veilige 1,5 meter afstand werkomgeving al zelfs binnen een werkdag geregeld. Het enige dat je hoeft te doen is als beheerder in te loggen in jouw TableAir-omgeving en de werkplekken selecteren die je (tijdelijk) buiten gebruik wilt stellen. Medewerkers zien vervolgens op de plattegrond op hun pc of laptop en in de mobiele app direct welke werkplekken beschikbaar zijn en welke niet. In onderstaande video kun je zien hoe gemakkelijk dit gaat:


Nog geen TableAir-software geïnstalleerd? Binnen vijf werkdagen je medewerkers met vertrouwd gevoel terug laten keren naar kantoor klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch is het mogelijk. Met de software van TableAir kunnen medewerkers gemakkelijk en veilig een bureau vinden en reserveren binnen alle kantoren van hun organisatie. Ook kun je als werkgever met de software en bijhorende app medewerkers op de best mogelijke manier faciliteren op het gebied van social distancing, hygiënerichtlijnen en overige RIVM-voorschriften. Het enige dat wij hiervoor nodig hebben is de plattegrond van de werkomgeving die wij voor je digitaliseren en in de cloud voor zowel pc, mac en als app beschikbaar stellen. De omgeving voldoet aan alle ISO-certificeringen en Europese privacyrichtlijnen en is hierdoor veilig en gemakkelijk te implementeren voor ieder type bedrijf en overheidsinstantie.


TableAir in het kort

Met de basismodule van de werkplektechnologie van TableAir heb je direct;

  • Realtime inzicht in data van de beschikbare (werk)plekken, met uiteraard 1,5mtr afstand. De informatie is voor alle medewerkers zichtbaar via de pc/laptop of mobiele app en eventueel geplaatste beeldschermen. Bijvoorbeeld bij de centrale binnenkomst, liften en traphuizen of andere centrale plaatsen.

  • Gegarandeerd een (werk)plek, medewerkers hoeven niet te zoeken. Daardoor worden looproutes en onderling contact geminimaliseerd.

  • Rapportages die het management ondersteunen met de uitwerking van de COVID-19 maatregelen en de 'handhaving' hiervan.

Uitbreidingsmogelijkheden

Het softwareprogramma van TableAir kan indien gewenst in een latere fase gemakkelijk worden uitgebreid met andere producten als bijvoorbeeld de COVID-19 Desk Cleaning module. Deze extra module van ons softwaresysteem zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld als deze conform alle COVID-19-richtlijnen is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar tot een absoluut minimum wordt beperkt. Andere extra features zijn bijvoorbeeld het opmaat gemaakt vitaliteits-programma waarmee je middels een zelflerend zit/sta programma je medewerkers kunt laten wennen aan staand werken. Ook behoort het tot de mogelijkheden om bijvoorbeeld financiële analyses te maken van de bespaarde kosten voor de jaarlijkse werkruimte, dit om beslissingen voor investeringen en budgettering te ondersteunen.

COVID-19-aanbieding: zes maanden in plaats van drie jaar But first things first en voor de meeste bedrijven is dat om simpelweg gewoonweer snel op een verantwoorde manier terug naar kantoor gaan. Benieuwd wat TableAir voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op en maak gebruik van onze eenmalige COVID-19-aanbieding waardoor je niet alleen snel, maar ook nog eens op een financieel toegankelijke wijze gebruik kunt maken van onze flexwerktechnologie. Zo kun je nu in plaats van een contract af te sluiten voor de vaste periode van drie jaar, kiezen voor de eenmalige optie van zes maanden. Toegankelijker kunnen we het niet maken.

91 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page