top of page

Social Distancing en de 1,5mtr afstand economie, hoe doe je dat als bedrijf?

Door COVID-19 zijn we massaal aan het thuiswerken. De verwachting is dat de maatregelen op een gegeven moment versoepeld worden. Maar hierbij zal de 1,5mtr afstand regel voorlopig nog wel blijven gelden. Maar hoe gaan uw medewerkers weer veilig naar kantoor? Het online (werk)plek reserveringssysteem TableAir helpt u hierbij.


Met TableAir kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van werkplekken aanpassen om ervoor te zorgen dat medewerkers op min. 1,5mtr afstand van elkaar veilig kunnen werken.


Met de werkplek technologie van TableAir heeft u;

  • Real-time inzicht in data van de beschikbare (werk)plekken, met uiteraard 1,5mtr afstand. De informatie is voor iedereen zichtbaar via de pc/laptop of mobiele app en eventueel geplaatste beeldschermen. Bijvoorbeeld bij de centrale binnenkomst, liften en traphuizen of andere centrale plaatsen.

  • Gegarandeerd een (werk)plek, uw medewerkers hoeven niet te zoeken. Daardoor worden looproutes en onderling contact geminimaliseerd.

  • Rapportages die het management ondersteunen met de uitwerking van de COVID-19 maatregelen en de 'handhaving' hiervan.

social distancing werkplek

Eenvoudig instellen!?

U logt simpelweg in als beheerder in uw TableAir omgeving en kiest de werkplekken die u (tijdelijk) buiten gebruik wilt stellen. Medewerkers zien vervolgens op de cloud omgeving en in de mobiele app snel welke werkplekken beschikbaar zijn en welke niet.Bekijk onderstaande video om te zien hoe makkelijk het beschikbaar stellen in de praktijk is;Wat als ik nog geen gebruik maak van TableAir?

Indien uw bedrijf nog geen gebruik maakt van TableAir kunnen wij eenvoudig (en op afstand) uw kantooromgeving opzetten. U levert de plattegrond aan en wij doen de rest. Op deze manier bent u voorbereid en kunt U snel weer op volle kracht vooruit op het moment dat de regels worden versoepeld.


Vragen? Neem contact met ons op.


481 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page