top of page

Vergaderruimte boeken? Verbeter je ervaring met de Outlook plug-in


Het beheren en boeken van vergaderruimtes in een groot bedrijf is niet altijd een fijne ervaring. Het coördineren van planningen, het vinden van beschikbare ruimtes en ervoor zorgen dat de juiste voorzieningen beschikbaar zijn, kunnen leiden tot onnodige frustratie en tijdverspilling. Deze uitdagingen zijn echter verleden tijd met de TableAir Outlook plug-in voor vergaderruimtes. Met deze oplossing in je TableAir pakket reserveer je eenvoudig vanuit je Outlook-agenda een vergaderruimte voor het juiste aantal aanwezige mensen en benodigdheden, zoals de capaciteit van de ruimte, displays, projectoren en conferentiesystemen. De veelzijdige plug-in biedt vele voordelen voor bedrijven die gebruik maken van meerdere vergaderruimtes die verschillen in afmetingen en voorzieningen.Gestroomlijnd boekingsproces

Een van de belangrijkste voordelen van de TableAir Outlook plug-in is de mogelijkheid om het boekingsproces van vergaderruimtes te vereenvoudigen. Met een gebruiksvriendelijke interface die naadloos geïntegreerd is in het Outlook platform, kunnen werknemers beschikbare vergaderruimtes direct vanuit hun agenda zoeken. De plug-in bespaart kostbare tijd en moeite doordat handmatig zoeken of het openen van externe agenda’s en documenten niet meer nodig is.


Aanpassen naar persoonlijke voorkeuren

Het vinden van een vergaderruimte met de juiste capaciteit en voorzieningen in een groot bedrijf met veel ruimtes is soms een zoektocht. De plug-in stelt gebruikers in staat om deze zoektocht aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. Selecteer een vergaderruimte op basis van capaciteit, de beschikbaarheid van projectoren, whiteboards, schermen, vergadertelefoons of andere attributen. Op deze manier kunnen werknemers de perfecte ruimte voor hun specifieke behoeften vinden en eenvoudig reserveren.Optimaal gebruik van vergaderruimtes

Door een uitgebreid overzicht van alle beschikbare vergaderruimtes te bieden, stelt de TableAir Outlook plug-in organisaties in staat om hun middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Facility managers en systeembeheerders kunnen op deze manier ook inzicht krijgen in gebruikerspatronen, onderbenutte ruimtes of gebieden met een hoge vraag. Deze data-gedreven aanpak zorgt ervoor dat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van (vergader)ruimtes en indien nodig wijzigingen aan kunnen brengen, zodat er minder ruimte wordt verspild.


Verbeterde samenwerking en productiviteit

Werknemers kunnen met de Outlook plug-in voor vergaderruimtes naadloos vergaderingen plannen en beheren. Dit bevordert de samenwerking en productiviteit. Door het boekingsproces te vereenvoudigen en een breed scala aan zoekopties te bieden, is het vinden van een geschikte en beschikbare ruimte zo gedaan. Of het nu gaat om een brainstormsessie waarvoor een whiteboard nodig is, of een presentatie waarvoor een projector en scherm nodig zijn: medewerkers kunnen met de plug-in snel de juiste vergaderruimte vinden en reserveren. Zo kunnen ze zich op hun werk concentreren zonder onnodige onderbrekingen.


De introductie van de TableAir Outlook plug-in voor reserveringen betekent een aanzienlijke vooruitgang in het beheer van vergaderruimtes. Het biedt organisaties een uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossing. Heb jij de TableAir Outlook plug-in al? Neem contact met ons op voor vragen en advies.


14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page