top of page

TableAir presenteert de nieuwe TableAir-Office Sensor

Flexwerken binnen een veilige anderhalvemetersamenleving is nog nooit zo eenvoudig geweest. En sinds vandaag ook nog nooit zo mooi, veilig en flexibel. Het nieuwe design en de nieuwe features van de TableAir-Office Sensor maken van TableAir het snelste en veiligste flexwerkplek-reserveringssysteem ter wereld.


Net als het vorige model maakt de vernieuwde TableAir-Office Sensor het mogelijk om vóóraf een werkplek of vergaderruimte te reserveren. Ook maakt de sensor het mogelijk dat een werkplek automatisch wordt gereserveerd wanneer iemand aan de werkplek plaatsneemt. Op deze manier is altijd realtime de bezetting zichtbaar.


TableAir-Office Sensor

Op het eerste gezicht ziet het nieuwe besturingssysteem eruit als een bescheiden en eenvoudige curve onder de tafel. We hebben besloten om ergonomie en sensorspecificaties te volgen om de beste oplossing voor dit apparaat te bepalen. Ten eerste heeft het apparaat ronde vormen waardoor het in sommige opzichten op een ‘bug’ lijkt die stevig vastzit onder de tafel. Dit uiterlijk lost de belangrijkste ergonomische uitdaging voor dit apparaat op: het risico van been- en knie-interferentie met het object. De TableAir-Office Sensor wordt ook geleverd met ingebouwde nieuwste laser ToF-reeks, PIR-bewegings- en temperatuursensoren. Samen met onze bezettingsalgoritmen kan de TableAir-Office Sensor alle sensorgegevens nauwkeurig interpreteren en realtime werkruimtestatistieken verzenden. Het apparaat is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden ingesteld en ‘vergeten’ kan worden. De gebruiker kan het bevestigen met de meegeleverde speciale dubbelzijdige tape of het apparaat met twee schroeven vastzetten ingeval een stevigere bevestiging nodig is.

Veilige IT-intergratie

Vanzelfsprekend ondersteunt het nieuwe besturingssysteem synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste softwareprogramma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Wil je ook de voordelen van ons flexwerkplek-reserveringssysteem ervaren? Vraag dan nu een gratis demo aan. Duizenden bedrijven en overheidsinstanties gingen je al voor.


56 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page