top of page

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord kiest TableAir Benelux voor werkplek-reserveringssysteem

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) heeft gekozen voor het werkplek-reserveringssysteem van TableAir Benelux. Met het installeren van de veilige cloudomgeving, de bijhorende app en de handige QR-incheckmodule wil NHN een hybride werkomgeving creëren waarin de medewerkers samen nog prettiger en efficiënter kunnen werken.


Efficiëntere indeling en slimme technologische oplossingen

Om dit te bereiken zal TableAir de werkvloer efficiënter indelen en slimme technologische oplossingen inzetten voor het reserveren van de vergaderruimtes en werkplekken. Per 14 januari 2022:

  • Hoeft niemand meer op zoek te gaan naar een vrije werkplek of vergaderruimte of een collega. Alle medewerkers kunnen ’s ochtends in hun bed, bij het ontbijt of tijdens het hardlopen bepalen waar ze die dag gaan werken. Via de cloudomgeving en de bijbehorende app reserveren ze heel eenvoudig een beschikbare (werk)plek of vergaderruimte, geven ze aan of ze die dag op kantoor of vanuit huis werken en zien ze waar hun collega’s zich bevinden.

  • Is het met behulp van de TableAir-QR-module, naast het vóóraf reserveren van een werkplek of vergaderruimte, mogelijk om een werkplek automatisch te reserveren wanneer iemand daaraan plaatsneemt. Op deze manier is altijd realtime de bezetting zichtbaar.

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Met TableAir wil het ontwikkelingsbedrijf een laagdrempelig concept creëren dat projectmatig werken faciliteert en flexibel samenwerken stimuleert. Bij voorkeur plaats- en tijdsonafhankelijk, en toch op een manier waardoor de afdelingen met elkaar verbonden blijven. Waronne Sint, projectmanager & teamleider bij NHN: “Het reserveringssysteem van TableAir bevat alle elementen die nodig zijn om ons kantoor klaar te maken voor de toekomst. We kijken ernaar uit om samen met hen een hybride werkomgeving te creëren die mensen uitnodigt om met elkaar te sparren én hun de ruimte geeft om in alle rust te werken.”


De menselijke maat staat voorop

Ronald de Ligt, oprichter TableAir Benelux: “Bij ons staat de menselijke maat voorop. Een nieuwe indeling, nieuwe technieken, het moet goed voelen voor alle medewerkers. Van de millennials tot de babyboomers, voor wie het vaak een ingrijpende verandering is om geen vaste werkplek meer te hebben. In ons ontwerp houden we rekening met alle wensen en vereisten, en met het reserveringssysteem van TableAir kan iedereen overweg.”

32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page