top of page

'Inchecken was nog nooit zo eenvoudig.' TableAir lanceert NFC- en RFID kaartlezer.

In 2014 is TableAir begonnen met een reis naar een wereld van slimme (werk)plekken. We hebben dat gedaan door een geavanceerde technologie met Bluetooth te introduceren in slimme sensoren. Waardoor deze apparaten met mobiel devices gekoppeld kunnen worden.

Een groot succes!


Door eenvoudig een (werk)plek te reserveren met een PC, Kiosk of per App hoeft er alleen nog maar ingecheckt te worden per Bluetooth. Wanneer de slimme sensoren gekoppeld zijn aan zit/sta werkplekken is het bureau eenvoudig te verstellen en kan er gebruik gemaakt worden van een vitaliteitsprogramma om het gebruik van staand werken te stimuleren.


Inmiddels is het online werkplek- en vergadersysteem van TableAir niet meer weg te denken in Europa en maken ook de eerste Nederlandse bedrijven gebruik van onze slimme technologie. Diverse gemeenten adviseerden ons om naast het gebruik van Bluetooth ook een kaartlezer te ontwikkelen, zodat inchecken met bestaande toegangskaarten ook tot de mogelijkheden behoort. TableAir heeft een missie om slimme technologie aan alle bedrijven te leveren, daarom zijn wij trots dat we in een korte termijn ook aan deze vraag kunnen voldoen en introduceren wij de NFC- en RFID Reader.


Met de NFC- en RFID Reader kunnen gebruikers snel worden geïdentificeerd.

Het apparaat is eenvoudig onder het tafelblad te bevestigen. Door de NFC- of RFID kaart er boven te houden is de (werk)plek ingecheckt.


Uiteraard is NFC- en RFID Reader te koppelen met alle slimme sensoren van TableAir!


NFC RFID Reader specificaties:

- RFID RF-werking 13,56 MHz

- NFC RF-werking 13,56 MHz

- RFID ondersteunde standaarden en kaarten ISO / IEC 14443A / MIFARE, FeliCa, ISO / IEC 14443B

- NFC ondersteunde normen ISO / IEC 19092, ECMA 340 peer-to-peerVoor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

72 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page