top of page

Het gemak van TableAir: altijd en overal digitaal samenwerken

De moderne werkplek is van alle gemakken voorzien. Bedrijven willen productieve en tevreden medewerkers die kunnen werken op een manier die bij hen en de organisatie past. Niet alleen binnen de muren van jouw kantoor, maar vanaf elke locatie. Met TableAir hoef je nooit meer op zoek naar een vrije werkplek, vergaderruimte of collega. En met de nieuwe Microsoft integratie is het nóg makkelijker balans te vinden tussen werken vanuit huis en op kantoor.


TableAir en Microsoft integratie

TableAir heeft de integratie met Microsoft Office365 uitgebreid. Hierdoor kun je nog slimmer (thuis)werken met het reserveringssysteem voor werkplekken, parkeerplekken en vergaderruimtes.


TableAir en Microsoft integratie

Vanaf nu geen dubbel werk meer

Wanneer je een nieuwe gebruiker toevoegt aan jouw Microsoft omgeving, wordt deze gebruiker ook automatisch aangemaakt in TableAir. Het toevoegen van nieuwe gebruikers ging nog nooit zo makkelijk! Als je niet alle (nieuwe) gebruikers van uw Microsoft omgeving wilt toevoegen aan TableAir, kun je ze eenvoudig scheiden in groepen en selecteren welke groepen moeten worden toegevoegd aan TableAir.


Kies zelf in welk systeem je werkt

Jouw werkplek en vergaderruimte zijn makkelijk te reserveren vanuit je Outlook-agenda of de TableAir omgeving. Kies zelf in welk systeem je werkt. Welke je ook kiest, de reservering zal automatisch worden aangemaakt in beide omgevingen.


Zelf ook alle gloednieuwe functies van deze integratie ervaren? Vraag hier een gratis demo aan.

24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page