top of page

Gemeente Amstelveen verlengt samenwerking TableAir Benelux met 5 jaar

Na een succesvolle samenwerking van vijf jaar heeft de gemeente Amstelveen besloten het werkplek-reserveringssysteem van TableAir Benelux ook de komende vijf jaar te gebruiken. Door het verlengen van de samenwerking:

  • Hoeven de 1.000 medewerkers van de gemeente tot zeker 2027 niet meer op zoek te gaan naar een vrije werkplek, vergaderruimte of collega.

  • Alle ambtenaren kunnen ’s ochtends in hun bed, bij het ontbijt of tijdens het hardlopen bepalen waar ze die dag gaan werken. Via de cloudomgeving en de bijbehorende app reserveren ze heel eenvoudig een beschikbare (werk)plek of vergaderruimte, geven ze aan of ze die dag op het gemeentehuis of vanuit huis werken en zien ze waar hun collega’s zich bevinden.

  • Is het met behulp van de TableAir-Office Sensor, naast het vóóraf reserveren van een werkplek of vergaderruimte, mogelijk om een werkplek automatisch te reserveren wanneer iemand aan de werkplek plaatsneemt. Op deze manier is altijd realtime de bezetting zichtbaar.

  • Is het met behulp van de (meeting)room sensor mogelijk om een vergaderruimte automatisch te reserveren wanneer iemand de ruimte binnenloopt.

  • Wordt een vergaderruimte die wel gereserveerd is, maar niet wordt gebruikt, automatisch na enige tijd vrijgegeven.

  • Kan met de speciale Digital Signage 10"-display ook ter plaatse een vergadering worden ingepland. En mocht de vergaderruimte bezet zijn, dan zie je met één druk op de knop welke ruimte nog wel beschikbaar is.

  • Is door de extra LED-stripfeature aan de onder- en bovenkant van de display al in het gangpad in één oogopslag zichtbaar of de vergaderruimte vrij of bezet is.


Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Met TableAir houdt de gemeente Amstelveen vast aan haar laagdrempelige concept dat projectmatig werken faciliteert en flexibel samenwerken stimuleert. Bij voorkeur plaats- en tijdsonafhankelijk, en toch op een manier waardoor alle medewerkers met elkaar verbonden blijven. Hans Schekermans, projectdirecteur gemeente Amstelveen: “Het reserveringssysteem van TableAir heeft ervoor gezorgd dat wij al vijf jaar geleden een hybride werkomgeving hebben gecreëerd die mensen uitnodigt om met elkaar te sparren én hun de ruimte geeft om in alle rust te werken. Het besluit om de samenwerking te verlengen was voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Niet alleen het systeem, maar ook de mensen van TableAir hebben ons bijzondere, prettige en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning geboden. Ik kijk dan ook uit naar de voortzetting van onze samenwerking en de nog te ontwikkelen projecten in de toekomst.”

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page