TableAir - workspace technology that inspires

werkplek reserveren

SNEL EN GEMAKKELIJK

(WERK)PLEKKEN

Onderzoek wijst uit dat 60% van de werkplekken onbenut blijft!

Nooit meer zoeken naar een vrije werkplek. Met TableAir vind en reserveer je eenvoudig en snel een lege werkplek.

Een slimme huisvesting vraagt om een diversiteit aan mogelijkheden. Een goed voorbeeld hiervan is activiteitsgericht werken. Hiervoor heeft TableAir twee verschillende sensoren ontwikkeld; voor vaste werkplekken en voor aanlandplekken.

Vaste werkplekken

Voor werkplekken waar langere tijd aan gewerkt wordt heeft TableAir een sensor ontwikkeld die geïntegreerd wordt in het blad. Handig want deze Smart Sensor is via de website, de kiosk of de mobiele app eenvoudig van tevoren te reserveren. Eenmaal ter plaatse hoef je alleen nog maar in te checken via bluetooth (App), een toegangspas of door de Smart Sensor in te drukken en jouw reservering is geactiveerd! De Smart Sensor kleurt van groen naar blauw om aan te geven dat de plek bezet is. Met de Smart Sensor kun je ook jouw zit/sta-werkplek in hoogte verstellen. In de app stel je je voorkeurshoogte in en elke sensor gaat hier automatisch naar toe.

Aanlandplekken

Voor kortere werkperiodes (ca. 2 uur) is de bewegingssensor ontwikkeld.  Via de website, mobiele app of op een groot kiosk scherm bij bv. de receptie is te zien welke aanlandplekken vrij zijn. Eenmaal ter plaatse kun je inchecken via bluetooth of simpelweg achter de aanland plek gaan staan om de reservering te activeren.

Deze sensor is ook uitermate geschikt voor kantines of meetingplekken waar kort informeel overleg kan plaatsvinden zoals treinbankjes of loungeplekken.

ONZE PRODUCTEN

Software

Sensoren

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*