top of page
thestandingdesk-8nwpx23Vr-U-unsplash-scaled.jpg

VITALITEIT

HOUD JE WERKNEMERS VITAAL

Langzaam verandert de Nederlandse kantooromgeving in een combinatie van mensen die staand en/of zittend hun werkzaamheden uitvoeren. Het is al enige tijd medisch bewezen dat deze combinatie voordelen geeft, en dat zitten nu niet het meest gezonde is om te doen. De oplossing schuilt in het variëren van houdingen met behulp van een zit-stabureau. Met behulp van het aanvullende vitaliteitsprogramma van TableAir worden medewerkers actief gestimuleerd om afwisselend zittend en staand te werken.

IMG_6224.jpg

aanvullend vitaliteitsprogramma
 

Met behulp van het aanvullende vitaliteitsprogramma van TableAir worden medewerkers actief gestimuleerd om afwisselend zittend en staand te werken. Door de TableAir Smart Button-sensor aan de zit-stabureaus toe te voegen worden medewerkers er automatisch aan herinnerd optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten. Zo kunnen ze hun eigen standaard zit- en stahoogtes instellen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een vitaliteitsprogramma waarbij gedurende de dag medewerkers via de mobiele app eraan worden herinnerd om hun werkhouding aan te passen. Met één druk op de knop gaat het bureau vervolgens naar de juiste hoogte.

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page