TableAir - workspace technology that inspires

FEELING GOOD

BODY & MIND

VITALITEIT

Ons lichaam wil bewegen. Een hele dag zitten is niet gezond voor de vitaliteit. Bedrijven proberen dit probleem  te bestrijden door zit/sta bureaus aan te schaffen. De realiteit is echter dat 80% van de bureaus niet correct worden gebruikt.

Vitaliteitsprogramma - op maat zit/sta programma

TableAir kan werknemers helpen om gezonder en comfortabeler te werken, door een integratie van de mobiele app met zit/sta bureaus.

Door het TableAir reserveringssysteem te combineren met zit/sta bureaus, kan TableAir het kantoorwelzijn vergroten en werknemers helpen het meeste uit hun bureaus te halen. Gebruikers kunnen in TableAir hun eigen standaard zit- en stahoogtes instellen. TableAir onthoudt deze instellingen, ongeacht waar de gebruiker aan het werk is. Uiteraard kunnen de gewenste hoogtes ook manueel ingesteld worden met de TableAir app. Door deel te nemen aan het zit/sta-programma laat TableAir je op een verantwoorde manier wennen aan staand werken. Het programma is zelf lerend en zal de sta-frequentie rustig verhogen. De mobiele app geeft je een reminder wanneer het tijd is om te staan of te zitten. Met één druk op de knop gaat je bureau vervolgens naar de juiste hoogte.

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*