standing behind desk.png

TableAir - workspace technology that inspires

vitaliteit

Medewerkers actief stimuleren om zittend en staand te werken

Vitaliteit

Langzaam verandert de Nederlandse kantooromgeving in een combinatie van mensen die staand en/of zittend hun werkzaamheden uitvoeren. Het is al enige tijd medisch bewezen dat deze combinatie voordelen geeft, en dat zitten nu niet het meest gezonde is om te doen. De oplossing schuilt in het variëren van houdingen met behulp van een zit-stabureau. Met behulp van het aanvullende vitaliteitsprogramma van TableAir worden medewerkers actief gestimuleerd om afwisselend zittend en staand te werken.

IMG_6224.jpg

aanvullend vitaliteitsprogramma
 

Met behulp van het aanvullende vitaliteitsprogramma van TableAir worden medewerkers actief gestimuleerd om afwisselend zittend en staand te werken. Door de TableAir Smart Button-sensor aan de zit-stabureaus toe te voegen worden medewerkers er automatisch aan herinnerd optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten. Zo kunnen ze hun eigen standaard zit- en stahoogtes instellen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een vitaliteitsprogramma waarbij gedurende de dag medewerkers via de mobiele app eraan worden herinnerd om hun werkhouding aan te passen. Met één druk op de knop gaat het bureau vervolgens naar de juiste hoogte.

Populaire aanvullende opties

Werkplekken.png

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren en dat op een veilige afstand van je collega’s.

Lees verder
cleaning_office.png

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar van COVID-19 tot een minimum wordt beperkt.

Meer lezen
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.
 

Meer lezen
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel, gemakkelijk en veilig kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst.

 

Lees verder
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 
 

Meer lezen
shutterstock_717032236.jpg

Analyses en rapportages

De uitgebreide analyses en rapportages van TableAir geven belangrijk inzicht in het gebruik en in alle investeringen. Data waarop toekomstige beslissingen en investeringen gebaseerd kunnen worden.

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*