TableAir - workspace technology that inspires

VERGADEREN

BEHEER VAN AL JOUW VERGADERRUIMTES

TABLEAIR VERGADERRUITMES

Met TableAir vergaderruimtes reserveert u snel en eenvoudig een vergaderruimte. Ook is het mogelijk om in de ruimte aanwezige faciliteiten (whiteboard, projector, vergadersysteem) te boeken.

Reserveren gaat eenvoudig via de TableAir cloud omgeving of via Outlook, Office365 of Google Calendar.

Wist u dat 40% van de gereserveerde vergaderruimtes niet gebruikt wordt?!

Maak gebruik van Smart Displays

Krijg ter plekke informatie over de vergaderruimte door het aansluiten van een display. Dit kan elke tablet zijn maar wij adviseren het speciale Digital Signage 10" display. Dit display is speciaal ontwikkeld om langere tijd aan te staan en heeft als extra feature een LED strip aan de onder- en bovenkant zodat al in het gangpad in één oogopslag aan de kleur te zien is of de vergaderruimte vrij of bezet is.

Onverwacht een vergadering plannen? Dat kan door eenvoudig ter plaatse een reservering aan te maken. Mocht de ruimte bezet zijn, dan zie je met één druk op de knop welke ruimte wel beschikbaar is.

Extra functionaliteiten met onze Smart (meeting) Room Sensor

Als u de vergaderruimte voorziet van onze speciale Smart Meeting Room Sensor krijgt u extra mogelijkheden. De sensor kan registreren of de ruimte gebruikt wordt en door hoeveel personen. Is de vergaderruimte wel gereserveerd maar komt er niemand opdagen (no-show) dan wordt de ruimte na een bepaalde tijd automatisch vrijgegeven. Hierdoor is de ruimte weer beschikbaar voor een andere vergadering of een ad-hoc vergadering.

Ook maakt de sensor een automatische (quick)boeking als je in een vrije vergaderruimte binnenloopt. Zo kunnen collega's zien dat de ruimte bezet is. Deze automatische boekingen worden meegenomen in de rapportage zodat een werkelijke bezetting van de vergaderruimtes gemeten wordt.

ONZE PRODUCTEN

Software

Sensoren

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*