TableAir - workspace technology that inspires

THUISWERKEN

REMOTE (THUIS)WERKEN MET TABLEAIR

HYPE OF HERE TO STAY?

Veel succesvolle bedrijven doen het al langer; remote (thuis)werken. Remote (thuis)werken is namelijk goed voor de medewerkers en voor het bedrijf. 

Waar voorheen veel medewerkers aangaven dat thuiswerken voor hun geen optie was zien we nu door het COVID-19 virus dat veel mensen prima kunnen thuiswerken.

Niet de hele week wellicht want contact met collega's en kantoor is ook gewenst en belangrijk maar een combinatie is zeker een optie.

Onderzoekers voorspellen dan ook een enorme toename aan thuiswerkers. Maar hoe zit het met de beschikbaarheid van de medewerkers? Wanneer werken ze thuis of zijn ze een dag vrij, dit is nu lastiger te zien, je kunt immers niet fysiek gaan kijken of de collega aanwezig is. TableAir heeft hiervoor de oplossing.

Mochten de werkzaamheden van uw bedrijf het niet of lastig toelaten om thuis te werken kijk dan eens naar ons artikel over Social Distancing. Hiermee kunt u als bedrijf voldoen aan de 1,5m afstandsregel.

voordelen

Voor medewerkers;

Medewerkers hebben meer vrijheid om hun eigen tijd in te delen waarin ruimte is voor bijvoorbeeld een bezoek aan de tandarts of een boodschap. Hierdoor ontstaat er een betere balans tussen werk en privé, is er minder stress en is de medewerker productiever.

Voor bedrijven;

Voor bedrijven heeft het als voordeel dat medewerkers productiever zijn, minder gestresst en over het algemeen gelukkig (en dus gezonder). Ook kan het bedrijf kosten besparen op kantoorruimte doordat de beschikbare (werk)plekken beter en efficiënter inzetbaar zijn.

dAAROM TABLEAIR

HOE het werkt in de praktijk

ONZE PRODUCTEN

Software

Sensoren

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*