top of page

Kosten besparen met TableAir

Nu de verwarming en verlichting weer langer branden en de energieprijzen enorm hoog zijn, is het wellicht een goed moment om eens kritisch te kijken naar de mogelijkheden om kosten te besparen op jouw werkplek. Door het slimmer indelen van werkruimtes en processen en daarmee ook verwarmings-, en airconditioningsystemen te optimaliseren kun je als bedrijf 20 tot 50% besparen op de jaarlijkse kantoorkosten.Tijd is geld


Geschat wordt dat ongeveer 20% van alle werknemers op een bepaald moment afwezig is van hun werkplek en nog eens 40% niet komt opdagen voor een meeting. Door het benutten van deze afwezigheid kunnen bedrijven veel geld besparen. Met TableAir creëer je een flexibelere, efficiëntere en veiligere werkruimte die in de bestaande IT-infrastructuur kan worden geïntegreerd. Wanneer mensen dringend een vergaderruimte nodig hebben, resulteert dit vaak in een soort van zalenjacht. Op een drukke dag kan dit zomaar 5-10 minuten duren, wat vaak resulteert in een late start van de vergadering, of met een ruimte die niet echt voldoet aan de eisen voor de vergadering.


Benut en optimaliseer de bezettingsgraad op kantoor


De slimme Sensors van TableAir registreren of een (vergader)ruimte of werkplek wordt gebruikt. Reduceer benodigde werkruimte en kosten door deze sensoren en aan bureaus en meeting rooms toe te voegen. Met de sensor kun je de bezetting bijhouden, deze wordt automatisch bevestigd en tevens weer automatisch vrijgeven als er niemand op komt dagen. De sensor activeert ook een automatische boeking als iemand besluit binnen te wippen voor een snelle ad-hoc vergadering.


Neem beslissingen op basis van gegevens


Met TableAir volg je dagelijks het gebruik van je bureaus, vergaderzalen en parkeerterrein en zet je gegevens om in waardevolle inzichten! Deze kunnen helpen je ruimte, toegang en bezetting goed te beheren. Verlaag bijvoorbeeld de kantoorkosten door nieuwe lay-out beslissingen; bepaal welke bureaus en vergaderzalen het meest populair zijn en verbeter de minder gebruikte ruimtes. Check het gemiddelde aantal aanwezigen voor vergaderingen en pas de grootte van de ruimtes hierop aan.

Door inzicht te krijgen in hoeveel tijd jouw team gemiddeld besteedt aan vergaderingen kun je de processen hierop aanpassen en tevens tijd en geld besparen.

TableAir helpt bedrijven graag hun werkruimte aan te passen op basis van de behoeften van zijn werknemers en verlaagt daarmee tegelijkertijd de (vastgoed)kosten. Een win-win.


Nieuwsgierig naar wat TableAir voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op, of vraag hier direct een gratis demo aan.

24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page