top of page
Web 1920 23 smaller_WIT.png

Altijd en overal digitaal samenwerken

Met TableAir hoef je nooit meer op zoek naar een vrije werk- of parkeerplek, vergaderruimte of collega. Succesvol hybride werken in jouw organisatie begint bij TableAir.

Efficiënt werkplekbeheer

TableAir staat vooral bekend om de flexibiliteit, gebruikersvriendelijkheid en veiligheid van het softwareprogramma. Implementatie van de software is bijvoorbeeld al binnen vijf werkdagen mogelijk. En of je nu begint met de basis, het TableAir-cloudplatform, of meteen het complete pakket afneemt, TableAir maakt gegarandeerd jouw werkomgeving klaar voor de toekomst. 

Werkplekken.png

Reserveren

Het werkplek-reserveringssysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren.

Lees verder
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

Meer lezen
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel en gemakkelijk kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. 


 

Meer lezen
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken. 

Lees verder
cleaning_office.png

COVID-19

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd.

Meer lezen
standing behind desk.png

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

HYBRIDE werken

In de veilige cloudomgeving en bijbehorende app van TableAir boek je direct beschikbare (werk)plekken en vergaderruimtes en zie je of je collega’s die dag op kantoor of thuis werken. Remote werken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Ervaar ook de voordelen van ons werkplek-reserveringssysteem en vraag nu een gratis demo aan. Duizenden bedrijven en overheidsinstanties gingen je al voor.

Op weg naar het nieuwe flexwerken

CLOUDPLATFORM EN MOBIELE APP

De kern van het TableAir-werkplek-reserveringssysteem is uiteraard ons unieke softwareprogramma dat via de cloud bereikbaar is via zowel desktop als de mobiele app (Android & iPhone). Aan dit basisprogramma kunnen tal van verschillende soft- en hardwareproducten worden toegevoegd. Al deze features zijn los te bestellen en als vanzelfsprekend met elkaar te combineren. Op deze manier willen wij de overgang naar flex- en thuiswerken voor iedere organisatie zo toegankelijk mogelijk maken.

phone-pc.jpg

SOFTWARE

(WERK)PLEKKEN

Zonder aanpassingen te hoeven doen aan de fysieke kantooromgeving, kun je binnen vijf dagen je eigen werkplek-reserveringssysteem live hebben staan. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de plattegrond van de werkomgeving aanleveren. Wij zorgen ervoor dat deze plattegrond, prachtig vormgegeven, aan het platform wordt toegevoegd. 

Web1_Tekengebied 1.png

KIOSK

Wil je medewerkers de optie bieden om – naast de app en de online omgeving – op een groot scherm in een centrale ruimte, bijvoorbeeld de receptie of de ingang van een etage, een (werk)plek of vergaderruimte te reserveren of een collega te zoeken? Dan mag de kiosk-feature niet in je pakket ontbreken.

tableair_Kiosk.jpg

QR & SENSOREN

Om nog meer inzicht en flexibiliteit te creëren, kunnen aan de software-features de QR-module en/of sensoren worden toegevoegd.  Zo bieden sensoren de mogelijkheid om (werk)plekken en vergaderruimtes bij een 'no-show' automatisch vrij te geven, tonen ze de beschikbaarheid van een (werk)plek met behulp van een led-lampje, kunnen ze een
zit-stabureau bedienen en registreren ze data waarmee belangrijke analyses gemaakt kunnen worden.

TableAir-Office Sensor.jpg

VERGADERRUIMTES

Wil je naast het reserveren van werkplekken, ook de optie bieden om vergaderruimtes te reserveren? Dan voeg je de feature ‘vergaderen’ toe aan het pakket. Ook voor deze optie zijn geen aanpassingen nodig aan de fysieke kantooromgeving.

IMG_6303.jpg

BEZOEKERS

Wil je dat externe bezoekers zich snel en gemakkelijk kunnen registreren? Dan biedt de gasten-feature uitkomst. Voorafgaand aan hun bezoek ontvangen je gasten automatisch een e-mail met vergaderdetails en pincode. Bij aankomst hoeven zij enkel de pincode op het guest screen in te voeren en je weet dat het bezoek aanwezig is.

tableair_guestscreen_render.png

EXTRA'S

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page