top of page
shutterstock_1686677149.jpg

TableAir - workspace technology that inspires

COVID-19

Weer veilig terug naar kantoor

COVID-19 schoonmaakmodule

De COVID-19-schoonmaakmodule zorgt ervoor dat een werkplek of vergaderruimte pas beschikbaar wordt gesteld wanneer deze is gereinigd, waardoor het besmettingsgevaar van COVID-19 tot een minimum wordt beperkt. De reinigingsmodule van TableAir

is wereldwijd de enige applicatie waarbij het (in- of externe) schoonmaakbedrijf realtime inzicht heeft in welke (werk)plekken en vergaderruimtes nog gereinigd moeten worden.

cleaning_office.png

Meer veiligheid met sensoren
 

In de tussentijd geven de zichtbare reserveringssensoren op de werkplek aan dat deze nog gereinigd moet worden om zo alle medewerkers een extra gevoel van veiligheid te geven. Het schoonmaakteam kan na reiniging conform alle COVID-19-richtlijnen de plek of ruimte weer beschikbaar maken in het systeem. 

Populaire aanvullende opties

Rocksb1.jpg

Smart sensor

De smart sensor maakt het mogelijk om vóóraf een werkplek of vergaderruimte te reserveren. Ook maakt de sensor het mogelijk dat een werkplek automatisch wordt gereserveerd wanneer een persoon aan de werkplek plaatsneemt.

Lees verder
IphoneX.png

Reserveren

Het softwaresysteem van TableAir maakt het mogelijk om snel een beschikbaar en gereinigd bureau of vergaderruimte te vinden en te reserveren.


 

Meer lezen
remote-working-background2.jpg

Thuiswerken

De aparte thuiswerkomgeving binnen het platform maakt voor iedereen inzichtelijk wie er op dat moment thuis werkt. Zo weet je altijd of iemand in het pand aanwezig is of niet.

Meer lezen
Reception-area.jpg

Bezoekers

Wil je dat externe bezoekers zich snel en gemakkelijk kunnen registreren? Dan biedt de gebruikersvriendelijke gasten-feature uitkomst. 

Lees verder
tableair_Kiosk.jpg

Kiosk

Met de kiosk-optie kun je op een groot touchscreen in een centrale ruimte een (thuis)werkplek of vergaderruimte reserveren of een collega zoeken.

Meer lezen
standing behind desk.png

Vitaliteit

Met behulp van een vitaliteitsprogramma worden medewerkers actief gestimuleerd om zittend en staand te werken. De zit- en stahoogte van het bureau wordt met het systeem van TableAir automatisch aangepast.

Meer lezen

integratie

TableAir ondersteunt als vanzelfsprekend synchronisatie en gebruikersauthenticatie met de belangrijkste programma’s, maar wat voor bepaalde organisaties misschien nog wel veel belangrijker is: ons softwaresysteem kan binnen de huidige ICT-infrastructuur en binnen het eigen veilige netwerk worden opgezet.

Office365_logo_400.webp
Outlook3.png
Google_logo_400.webp
CalDAV_logo_400.webp

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*

bottom of page