TableAir - workspace technology that inspires

METEN IS WETEN

KENNIS IS KRACHT

ANALYSE & RAPPORTAGE

De slimme technologie van TableAir geeft facilitair (managers) veel meer inzicht zodat ze de huisvesting optimaal kunnen sturen.

Bezettingsanalyse - beter inzicht in het gebruik

De analyses geven een goed inzicht van de bezetting van de werkplekken en vergaderruimtes. Middels deze 'heat-maps' is het mogelijk toekomstige investering (uitbreiding kantoorruimte) te voorkomen. Tevens kunnen kosten worden bespaard door bv. etages/ruimtes op impopulaire tijden te sluiten waardoor bespaard kan worden op o.a. energie en schoonmaak.

De bezettingsanalyse geeft ook meer inzicht om betere beslissingen te nemen voor (nieuwe) kantoorindelingen.

Financiële rapportages - zicht op investeringen

TableAir genereert een financiële analyse van de bespaarde kosten voor de jaarlijkse werkruimte, dit om beslissingen voor investeringen en budgettering te ondersteunen.

 

Ook geeft de rapportage meer inzicht in de levensduur van de werkplekken; vaak gebruikte plekken moeten eerder vervangen worden dan minder vaak gebruikte plekken.

Vitaliteitsrapportage - inzicht in zit/sta gebruik

Meer inzicht in het zit/sta gebruik door analyses. Per werkplek (sensor) wordt zit/sta data bijgehouden. Hiermee kan de HR afdeling beter bijsturen om de gewenste bedrijfsdoelstellingen m.b.t. vitaliteit en gezondheid te bereiken. Door deze informatie te delen kunnen medewerkers extra gemotiveerd worden om af te wisselen tussen zitten en staan.

Probleemrapportage

eenvoudig bijhouden en beheren van alle onderhoudsaanvragen.

TableAir Benelux
Pampuslaan 90
1382 JR  Weesp

Tel: +31 (0)20 244 29 09

info@tableair.nl

Showroom, locatie Rotterdam

Codex - City Office Design Experience

Wijnhaven 803011 WT RotterdamNederland

*Bezoek op afspraak*